Обращение Провода ОО "Карпатская Сечь" и бойцов роты "Карпатская Сечь" бат-на "Донбасс" к неравнодушным украинцам

"Наша боротьба триває і триватиме до повної перемоги!

Зараз, як ніколи, ми повинні консолідувати свої дії на ній, адже наша мета є світлою, визвольною та героїчною. Захист своєї землі від "руского міра" та протистояння внутрішньому ворогу Нації не може вважатись чимось негативним. Маски, які на націоналістів вішає влада - це лише спосіб ввести в оману українське суспільство.

 

Нам байдуже, які сили проти нас кине ворог. Адже Ми, патріоти своєї держави, - сильні духом і тілом, представники великої Нації, яка має свою Ідею і яка бореться за свої ідеали.

Нам потрібно здобувати повну свободу і на закледеному предками фундаменті будувати світле майбутнє для нас та для наших нащадків.

Українцям необхідно відкинути всі матеріальні і непотрібні забаганки, вбивати в собі егоїзм, меркантилізм, дволикість і все, що заважає досягненню нашої світлої мети. Ми не повинні радіти малому, коли перед нами стоїть велична ціль.

 

Зараз у такий невизначений період зберігайте концентрацію. У вільні хвилини гартуйте дух, чистіть зброю і готуйтесь до найгіршого, бо без цих аспектів нам ніколи не зустріти світанку нашої волі і нашого тріумфу.

Пам΄ятайте, що нам випала честь рішучими діями здобути таке омріяне світле майбутнє, яке виборювали герої минулого.

У нас спільна ідея, мета, коріння та ворог!"

Анонс Закарпатья



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.