Мосийчук: Анатолий Матиос конечно слетел с катушек

Об этом на Фейсбуке сообщил нардеп Игорь Мосийчук.

" - Усе-таки прокуратуру треба знищити як інституцію. Військовий прокурор-заступник Генерального прокурора Анатолій Матіос кінцево злетів з катушок і погрожує народним депутатам порушенням кримінального провадження якщо вони не внесуть зміни до закону про Державне бюро розслідувань.

По всьому видно, що в пана Матіоса найбільше роздратування викликає норма цього закону яка передбачає формування персоналу ДБР не менше ніж на 51% з числа осіб які ніколи не служили в прокуратурі, СБУ, МВС чи будь яких силових структурах. Крім цього Анатолій Матіос дуже стурбований, що згідно цього закону в його підлеглих-військових прокурорів відберуть право розслідувати частину військових злочинів. Наприклад відносно бійців добровольчих батальйонів МВС.

Нагадаю, що напередодні з заявами про необхідність негайного внесення змін в закон про ДБР виступили очільники ГПУ та СБУ. При цьому жодної конкретики чим же поганий закон про ДБР вони так і не превели.

Вважаю, що спроби неприкритого шантажу народних обранців відкриттям кримінального провадження за відмову вносити в той чи інший закон ті чи інші правки є неприпустимими і є кримінальним злочином." - пишет Мосийчук.

Анонс Закарпатья




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.