Руководитель "ПС" Закарпатье Сачко рассказал о походе в ГПУ

Это руководитель "Правого сектора" Закарпатья Александр Сачко написал на своей странице в Фейсбук.

" - Доброго дня. Друзі, відписую звіт по сьогоднішньому походу в ГПУ. Кажуть прокурори, що слідкують за сторінкою. Що ж, най читають. Отже, викликав мене на сьогодні слідчий на допит. Напевно, хотів розповісти, звідки взялися 15 особливо важких статей. Але щось таки не получається.. Ніби й приїхали вчасно, і погода гарна.. Розмова з прокуратурою не склалася. Слідчий переклав допит на 5 липня. Попередньо. Не розумію, що від цього зміниться? Побратимів прийде ще більше, музика буде та сама.

Є підозра, що зпершу ГПУ хоче скинути справи Деяка, Мунчака, Бурчі й Горбенка, щоб мати розв'язані руки. Повторю ще раз - нічого не вийде. ПАТРІОТИ НЕ СИДІТИМУТЬ В ТЮРМАХ! Хлопців у Закарпатті чекають не лише судді й прокурори, а й сотні побратимів, друзів, прихильників. Довіра до влади нульова. Суспільство все бачить. Чим більше влада кричить "караул, терористи!!", тим чіткіше громада розуміє, що справжні злочинці сидять у владних кабінетах. А за знущання над патріотами, посадові злочини й порушення закону доведеться відповідати.

Дякую всім, хто прийшов підтримати і чудово провів час під слідчим управлінням ГПУ.

Єдине, чого злий - не маю чим дістатись додому. Мама терміново повертається в лікарню. В неї своя боротьба. Набагато важча. З раком. Тепер не встигну побачитись(((

Р.S. Зателефонуйте рідним.." - пишет Сачко.

Анонс Закарпатья



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.