Стерненко детально розповів про зустріч з Дмитром Ярошем

Про це активіст Сергій Стерненко написав на Фейсбуці." - Моє учорашнє фото з Дмитро Ярош викликало неабияку хвилю невдоволення в коментарях, крики «зрада» і звинувачення у всіх смертних гріхах, тому маю написати наступне:
1. Знаю Дмитра з Майдану і вважаю його людиною, на чию долю припало багато випробувань і точно не мені його судити за ті чи інші вчинки. Знаю як людину, що любить Україну і немало зробила для неї. Певною мірою до нього був завищений кредит сподівань від суспільства, але як кажуть «не очаровуйтесь та не будуйте ілюзій, та не будете розчаровані».
Його організація зараз є і на фронті, і дуже активно допомагає в Одесі в особі чудових Наталия Кручинина, Альберт Кручинин, Oleg Kostin (всіх не затегаю, але всім вдячний) з протестом під прокуратурою області та підтримкою у боротьбі проти свавілля бандитського клану, що контролює Одесу.
2. Про його останній пост, котрий не сподобався українцям, котрі намагаються зараз відбити Саакашвілі.
У вказаній публікації я особисто не вбачаю адресування слів саме до цієї категорії людей. Вчора вранці я його читав і поставив лайк, оскільки сприйняв як критику на адресу діючого режиму. Саме вони — «ряжені патріоти», котрі за вишиванками сьогодні ховають свої схеми, офшори і не тільки. На жаль.
Якщо хтось бачить у словах Яроша інше — вибачте, що у всіх людей спрйняття є штукою суб‘єктивною і часто різниться.
Якщо я не вгледів там щось — дайте знати. Вкажіть, що саме.
3. Особисто моє ставлення до Саакашвілі і останніх подій навколо нього я вже неодноразово висловлював. Я не є фанатом Михайла в силу ряду причин. Ніколи не агітував за нього і багато критикував.
Але.
Політичні розправи — дно. Це побудова тоталітаризму. Ті, хто їх організував, повинні сидіти за підрив авторитету органів влади у воєнний період і за рядом статтей Кримінального кодексу.
4. Вважаю, що при владі сьогодні у більшості своїй стоять люди, метою котрих є не захист та розвиток України, а власне збагачення та узурпація влади шляхом встановлення жорсткої вертикалі диктатури. Вони досі у крслах тільки через те, що є серйозна зовнішня загроза і, на мою думку, використовують її задля зміцнення власних позицій.
Вище керівництво держави живе в ілюзіях, абсолютно відірвано від реальності і, схоже на те, що стали на протоптану Януковичем доріжку.
Власне тільки на днях я сам був підданий катку репресивної машини, і цього вівторка, скоріш за усе, мене запрторять до СІЗО знову. Через мою громадянську позицію та опозицію щодо громадянина РФ (котрий на посаді і досі завдяки Порошенку та Авакову) Геннадія Труханова і ко. Тому мене сильно здивували закиди «роботи на злочинну владу».
Окремо неприємно було бачити виливання бруду з боку людей, у котрих є мій номер телефону, і котрі знають мене не один рік. Але це їх вибір, і я його поважаю.
Всім добра.
P. S. А на «Кіборгів» таки сходіть. Сильна та важка картина. Котру однозначно треба подивитись.
Шкода, що далеко не усі кінотеатри його показують, і далеко не всі клеять афіші про цю прем‘єру.
Про сам фільм писати не хочу. Це треба бачити та відчувати.
Знайдіть час, візьміть близьких та друзів та сходіть у кіно." - пише Стерненко.
Анонс Закарпаття

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.