Репресії щодо "Правого сектору"!

Цілком прогнозовано закінчилось судилище під проводом тандему Порошенко-Луценко над міським головою міста Сколе − правосекторіцем Володимиром Москлем. Саме через його тверду позицію щодо приміщення Сколівської прокуратури, яке націоналіст "вириває з лап" режиму внутрішньої окупації упродовж чотирьох років для блага Сколівської громади. Пише сайт "ПС".

За прикладом вчинків КГБ, силовики Львівщини вирішили принизити честь і гідність єдиного в Україні мера-правосекторівця. Ті, хто мав би стояти на сторожі закону, влаштовують ганебну провокацію через підкидання вдаваного хабара патріоту (подія мала місце 10.08.2015 р.).

Здається, що українські силовики діють за методичками Берії-Андропова, забуваючи про те, що часи змінились. І якщо раніше могли вбити чи купити, то зараз прагнуть знищити морально і психологічно.

1 липня цього року добігає до завершення останній термін оренди, тож відділ Стрийської прокуратури повинен буде звільнити приміщення Сколівської громади. У разі невиконання умов договору режимом внутрішньої окупації, міський голова, залишаючись на посаді очільника міста, особисто разом з громадою, буде "допомагати" прокуратурі переселитися в будівлю Сколівської районної державної адміністрації, де вільних кабінетів достатньо!

Як ми повідомляли раніше, Володимир Москаль був обраний кращим у рейтингу мерів України за версією Міністерства фінансів.

P.S. Штучна схема з хабарем у псів режиму провалилася. Громада міста Сколе довіряє націоналісту і саме після того випадку обрала правосекторівця ще раз на посаду міського голови, чим підтвердила свою патріотичну позицію та безглуздість вчинків режиму внутрішньої окупації.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.