Яке відношення має Рівіс до сепаратиського футбола на Закарпатті?

Нещодавно більшість ЗМІ, при чому як загальноукраїнських так і регіональних («Команда из Закарпатья выиграла чемпионат мира по футболу среди сепаратистов» (https://focus.ua/country/399514/), «Сборную Закарпатья" на турнире "сепаров" курирует депутат Береговского райсовета (ФОТО)» https://zak.depo.ua/rus/zak/2018/zbirnu-zakarpattya-na-turniri-separiv-kuruye-deputat-beregivskoyi-rayradi-foto-20180605784975, «До уваги СБУ: Футбольна команда із Закарпаття перемогла на сепаратистському чемпіонаті світу (ФОТО, ВІДЕО)» (http://www.mukachevo.net/ua/news/view/366359), в один голос сповістили, що виступ закарпатських футболістів у складі команди «Karpatalja» організував та профінансував депутат Берегівської районної ради від Демократичної партії угорців України, екс-митник Тибор Феєш.
Профінансував? Зустрічне запитання – звідки кошти у цього спонсора сепаратистських ігор? І хто він врешті такий? Стало зрозуміло, що свій капітал пан Феєш «чесно» заробив, перебуваючи на різних посадах митниці. Сьогодні, зароблене вкладає у власну птахофабрику, яку збудував у с.Шом Берегівського району. Такий собі невеличкий феодал в цьому селі, який, крім всього іншого, підтримує зв’язки з кримінальними авторитетами району, знаними за контрабанду цигарок, отримує додатковий дохід від контрабандного цигаркового бізнесу.
Та найголовніше, що центральний союзник та соратник Феєша – його кращий товариш – голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс. Дружні стосунки цих двох склалися ще з часів митниці, де вони поєднали свої інтереси у спільній «боротьбі» з контрабандою. Згадуючи причетність Михайла Рівіса до «сепаратистських скандалів», мимоволі замислюєшся, а чи не причетний часом голова обласної ради до сприяння своєму товаришу Феєшу в організації участі футболістів у псевдочемпіонаті? Тим паче, враховуючи спільні інтереси цих двох, постає багато запитань. Аж надто сумнівно, що Феєш позбавив свого близького друга такої актуальної і гострої інформації…

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.