Олександр Сачко та Андрій Стемпіцький здійснили робочий візит на Слобожанщину (ФОТО)

Робочі візити Членів Проводу до обласних осередків "Правого сектору" продовжуються. Цього разу керівництво Руху відвідало Сумщину та Харківщину. Пише сайт "ПС".

23 грудня Командир Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" Андрій Стемпіцький ( друг "Летун") та Голова Центрального Штабу "Правого сектору" Олександр Сачко (друг "Прут") відвідали з робочим візитом Сумщину, де посмертно нагородили добровольців. Крім того, відзнаки були вручені й активним правосекторівцям.

Під час цього візиту командування ДУК ПС вшанувало молитвою пам’ять наймолодшого добровольця з Конотопу, який загинув на московсько-українській війні – Андрія Кривича.

А вже наступного дня, 24 грудня, друг "Летун" разом із другом "Прутом" відвідали Харків.

На зустрічі були присутні побратимські організації, волонтери, ветерани та добровольці. Спершу до слова було запрошено архієпископа Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ Ігора Ісіченка, після чого віддано шану полеглим за свободу та волю України.

Посмертно було нагороджено Романа Радивілова (друга "Гюрзу"), який загинув на Світлодарській дузі 18 грудня 2016 року. Також бойові відзнаки отримали бійці 15-ї Резервної Сотні ДУК ПС і ветерани, які в 2014 році захищали українські землі від московського загарбника.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.