Балога: Влада має ініціювати міжнародний осуд та санкції проти Ірану

Про це нардеп Віктор Балога написав на ФБ.

" - Не знаю, яким медом нашій владі помазано в Ірані, але якщо все наше обурення і гнів зведеться лише до вибачень та грошей, - то це ганьба для країни.

 Звичайно компенсація потрібна, бо сім’ї втратили годувальників, а діти залишились без батьків. Але цього замало. Іран нафтова країна і для них декілька мільйонів доларів - це крапля в морі.

 Влада має ініціювати міжнародний осуд та санкції проти Ірану за вбивство невинних людей, за брехню та спроби перекласти свою провину на інших. За те, що в їх вибаченнях не має жодної краплі каяття. Ми маємо вимагати міжнародного суду не над стрілочниками, а над генералами та представниками влади, які віддали наказ стріляти по всьому, що летить.

 Україна також має припинити будь-яке економічне та політичне співробітництво з Іраном та заборонити нашим авіакомпаніям туди літати.

 Ми маємо продемонструвати всім, що по-справжньому цінуємо життя своїх громадян. І якщо наша влада цього не зробить, то нас та нашу країну просто перестануть поважати." - написав Балога.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.