Орбан розповів, як він встановлює в Угорщині диктатуру

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив колегам по Європейській народній партії, що він "весь свій час" присвячує боротьбі з коронавірусом, і зараз немає місця для "фантазій" про виключення його партії "Фідес" з правоцентристської політичної родини.У листі до генерального секретаря ЄНП Орбан сказав, що він і інші світові лідери "концентрують енергію на прийнятті ефективних і своєчасних рішень, щоб врятувати життя і захистити здоров'я і безпеку наших громадян".
"Мені важко уявити, щоб у когось із нас був час фантазувати про наміри інших країн. При всій моїй повазі, у мене немає на це часу!", - написав Орбан.
Лист Орбана було відправлено наступного дня після того, як провідні національні лідери в ЄНП, в тому числі прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс і його норвезький колега Ерна Солберг, закликали до виключення "Фідес".
Орбан сказав, що обговорить "будь-яке питання", як тільки пандемія закінчиться. "До цього я присвячую весь свій час порятунку життів угорського народу. Я пропоную всім нам робити те ж саме у своїх країнах ", - написав він.
Нагадаємо, лідери 13 політичних партій, які входять до об'єднаної Європейської народної партії, написали листа президенту ЄНП Дональду Туску із закликом виключити угорську партію "Фідес".

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.