Збоченці з банди Шарія — обіцяють навести порядок на Закарпатті

Цинізм українських політиків завжди був на високому рівні, але ніколи не доходив до рівня політиканів РФ.Ця ситуація змінюється з появою на “ринку” партії звинуваченого в педофілії промосковського блогера та провокатора Шарія, який за роки війни з РФ “наклепав”  тисячі брехливих відео про “громадянську війну” та “звірства добровольців АТО”.Зараз на Закарпатті активно піариться партія Анатолія Шарія, яку вже очолили “слаба на передок” дівчина, екс — мент і корупціонер з нетрадиційною сексуальною орієнтацією та гопник з Сваляви.
Ці люди зараз вирішили навести в області порядок та закликають краян долучатися до їхнього промосковського руху колаборантів запроданців.
" - Мы готовы оказать помощь для врачей, которые ведут настоящую, а не виртуальную борьбу с эпидемией коронавируса. Присылайте факты, фото больниц, распоряжения или угрозы увольнения. Так же просим присылать факты нарушения карантина - открытые кафе, салоны красоты и т.п. Если вы стали свидетелем мародерства на почве пандемии - пожалуйста сообщите нам!
 При надобности конфиденциальность гарантируем." - пишуть в закарпатському осередку Шарія.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.