Блогер Назар Приходько про коронавірус в штабі УПЦ МП (ФСБ)

Про ситуацію з пиширенням коронавірусу в Києво-Печерсьій Лаврі розповів блогер Назар Приходько.
" -  Києво-Печерська Лавра, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці, закривається на карантин. Там вже понад 90 підтверджених випадків зараження COVID-19!

 Правильно. Закривайте. Я б по периметру ще б кулеметників розставив. Так, на про всяк випадок.

 "Ходите в храм причащайтесь", казали вони. "Обнимайтесь", - казали вони. Вчорашній день, Православна Вербна Неділя, ВКОТРЕ довів всю деструктивність та антидержавну діяльність цієї секти, відомої під абревіатурою "МП". 

 У світі кажуть, що пандемія оголила всі проблеми людства загалом і кожної Держави зокрема. Сподіваюсь, ВСІ адекватні люди в Україні побачили, що "МП" - це проблема. Що їхня окупація НАШИХ Лавр, храмів, соборів та церков - це проблема. Що їхнє тотальне ігнорування Українського законодавства - це проблема...

 Ну і нагадаю, а то раптом забув хтось: сьогодні виповнюється рівно 6 років з дня початку Національно-Визвольної Війни на Донбасі. Так от: "МП" "благословляла" та ПРОДОВЖУЄ "благословляти" окупантів, колаборантів та терористів. 

 Нагадати вам ДЕ переховувався бразильський терорист Рафаель Лусварґі, який воював проти нас на Донбасі? Правильно - у Києво-Печерській Лаврі. Нагадати вам, де сиділи певний час російські бойовики "Стрєлкова" Ґіркіна? Правильно - у Святогірській Лаврі

 То ж, вважаю питання ЛІКВІДАЦІЇ та подальшої ЗАБОРОНИ цієї секти - невідкладним питанням Національної безпеки. Повернемо захоплені "МП" Лаври та всі інші духовні споруди Україні! Геть московського попа!" - пише Назар.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.