Закарпатський активіст порівняв брехливі ЗМІ Медведчука з повіями

Закарпатський громадський активіст  Іван Свищо розповів, як перекручують факти інформаційні провокатори лояльні до Віктора Медведчука." - Сьогодні сайт Новини Закарпаття, який належить Миколі Старості, котрий доречі не є журналістом, опублікував статтю, що ніби я погрожував ремонтникам дорожніх служб, які проводять ремонт на дорозі Онок-Виноградів. Я розкажу як все відбувалось насправді. Проїжджаючи на ділянці, де проводиться ремонт, я побачив, що замість щебеня в основу під асфальтове покриття будівельники ШБУ-77 використовують немитий річковий гравій із Тиси, який заборонений для використання  в дорожньому покритті державними будівельними нормами. Згідно ДБН В.2.3-4 від 2015 року (діючий на сьогоднішній день) шари основи дорожнього одягу влаштовуються з щебенево-піщаних сумішей, укріплених неорганічним чи комплексним в‘яжучим.
 Я зупинився, щоб спитати в майстра дільниці, чому вони роблять таке порушення, але відповіді я не почув, натомість, всі розбіглися в різні сторони, після чого я поїхав.
 Хочу зауважити, що я нікому не погрожував, нецензурними словами не виражався, нікого не ображав,  і не представлявся помічником обласного депутата, а тим більше не перешкоджав ремонтним роботам!
 Хоча я є дійсно помічником обласного депутата і мешканцем села Онок, де проводяться ремонтні дорожні роботи.
 І знаючи скільки зусиль приклала Наталія Юріївна Костелеба-Веремчук для відновлення ремонту цієї дороги, мені небайдужа якість цієї дороги! Зауважую на тому, що відрізок дороги між с. Великі Комяти - Онок, я неодноразово за дорученням Наталіі Юріівни  інспектував, так ось на даному участку використовувався для основи саме щебінь 70*70, з Житомира ,а перед асфальтом 40*40 з Роксова, тим більше то одна дорога, і тут я побачив, що замість щебеню використовують немитий тисовий гравій вперемішку з брудом і гіллям і листям. Мало того, що то неоднорідна маса яка має різні фізично-механічні властивості, так і геометрична шароподібна форма не ущільнюється,!!!! всі люди розуміють коли стають на розсипані шарики.
 А пропрацювавши в Виноградівське районне ШРБУ в 1995 році на посаді начальника планово-виробничого відділу, та тимчасово заміщав головного інженера , я знаю технічні норми будівництва та ремонту доріг, оскільки маю спеціальність Економіка і управління в будівельній галузі. Щодо самозванця-журналіста Микола Староста (Микола Жахлива) хочу йому сказати, Микола Жахлива - Лярва Брехлива!!! - пише пан Іван.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.