Ветеран АТО Микола Кравченко про лівий терор

Про це ветеран полку НГУ "Азов" Микола Кравченко написав на ФБ." -  Вітчизняні спецслужби постійно і  безрезультатно шукають тероризм в діях правих. Між тим він (тероризм) в Україні і справді з'явився, але вітчизняний тероризм - абсолютно лівий. Це для ліваків цілком традиційно. Всі вони від антисистемних  анархістів-безмотивників і аж до цілком системних більшовиків абсолютизували терор. Він (терор) був для них не просто інструментом, а цінністю сам по собі. До того ж лівий терор сьогодні - світова тенденція, всі ці blm, лгбт і тд є теоретиками, популяризаторами і все частіше практиками ультралівого тероризму. 
Праві ж у світі - це ті, хто стоїть на сторожі держави як такої і прагне порядку. Правий тероризм може існувати лише як відповідь на лівий терор. Абсолютизувати терористичні дії праві як державники не можуть в принципі. А от ліві - це як раз ті, хто сіє хаос і терор. Для них вседозволеність - екзистенційна мета, а терор - шлях до неї й одночасно вищий її прояв.
 Сьогоднішній анархіст, який захопив автобус з людьми у Луцьку, тому яскравий приклад. Він і вимог-то адекватних висунути не в стані. Але він цілком в стані заявити, що держава (як інститут, навіть не конкретно наш неспроможній Зе-режим) його чимось там притіснила, тож він вирішив притіснити інших. Волинський "ЧеГевара на мінімалках" сповідує анархізм, антифашизм, антиклерикалізм та всі інші дивовижні -ізми ультралівого спектру. Він сидів у в'язниці й психлікарні (нажаль в наші дні це не завжди характеризує негативно), написав книгу (нажаль в наші дні це не завжди характеризує позитивно) й вочевидь діє за сценарієм з серіалу "Чорне Дзеркало". В тому серіалі терористи змусили прем'єра злигатися зі свинею в прямому ефірі. Для чого? Того ніхто у здоровому глузді не зрозуміє. Як і вимог нашого волинського терориста. 
 Що ж у справі про луцького терориста очевидно? Очевидно те, що ментально він перебуває в "русском мире". Він читає екстремістську літературу російською мовою. Він займається графоманією також по-російськи. Та й "не все так однозначно" у його справі кричать саме проросійські блогери. Я звісно не думаю, що сам цей ультралівий психопат є "рукою кремля", але не маю сумнівів, що зріс він з зерен посіяних тією рукою." - пише Микола.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.