Адвокат Едуард Пуканич розповів, яку схему готують "угорські" партії для закарпатців

Про це  адвокат Едуард Пуканич пише на ФБ.
" - ХТО ПЕРЕМОЖЕ НА МАЙБУТНІХ МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ ДО БЕРЕГІВСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ …
Згідно офіційної статистики в Берегівському районі близько 76,2 % етнічних угорців, у місті Берегові – близько 55,9 % етнічних угорців.
Звісно, що не всі етнічні угорці будуть підтримувати (з різних причин) головну угорську партію в Україні – «КМКС» Партію угорців України.
Як зробити так, щоб всі етнічні угорці віддали свій голос за угорську партію? Все просто – пустити на вибори ще одну угорську партію. Для чого? Щоб етнічні угорці, які не хочуть (з різних причин) підтримувати на місцевих виборах Політичну партію «КМКС», підтримали її угорського конкурента, а не якусь українську політичну партію (це як гра «хороший – поганий поліцейський»).
 На практиці ця схема діятиме так: виборець, який не хоче голосувати за одну угорську партію, голосує за другу угорську партію, але в кінці ці дві угорські партії об’єднаються і в результаті виборець голосуючи за конкурента партії, яку він не підтримує, по суті підтримав партію, за яку не хотів голосувати (у даному випадку головне, щоб партійні боси добилися свого, а виборець, який позволив себе обдурити, нехай знову терпить п’ять років – до наступних виборів).
 «Боси» угорських партій хочуть отримати максимум голосів етнічних угорців, тому скоріш за все навіть буде створена ілюзія боротьби між цими політичними силами на місцевих виборах.
 Обидві угорські партії пов’язані між собою і скоріш за все навіть спонсори в них одні і ті самі, тому задіяння на місцевих виборах вищевказаної схеми гарантуватиме перемогу чинного мера Берегова Золтана Бабяка і його команди." - пише Пуканич.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.