“Правий сектор” йде на вибори

25 жовтня в Україні пройдуть місцеві вибори всіх рівнів. Українці обиратимуть тих, хто у найближчі роки відповідатиме за якість нашого життя. Обираємо не далеких депутатів Верховної Ради, а тих, хто має вирішувати наші з вами питання на місцевому рівні.
 Наявна на 2015 рік система не дозволяла громадам повноцінно розв'язувати свої проблеми.
Зараз, після змін у місцевому самоврядуванні у нас з вами з'являються як нові можливості, так і нові виклики, що стосуються життя кожної української громади. Тому "Правий сектор" формує команди, що будуть брати участь у виборах усіх рівнів.
 Наша програма чітко зазначає потребу розширення повноважень місцевих громад. Проте, ми категорично виступаємо проти насильного “добровільного” об’єднання сіл і міст в ОТГ рішенням зверху. Тільки члени громади повинні вирішувати як і з ким об’єднуватися.
 Ми - авангард Майдану, який вигнав Януковича. З першого дня війни і до сьогодні захищаємо Україну на фронті. У нас немає олігархічних ресурсів на масштабну політичну рекламу й маніпулятивні виступи по телевізору. Ми звертаємося за підтримкою до вас — таких же як і ми простих громадян України.
 Подумайте, хто вам ближче. Місцеві князьки, які понад 20 років перебувають при владі, перебігаючи щораз у нову партію або ваш сусід, який живе та господарює поряд з вами. Злодії з олігархічних партій Верховної Ради або добровольці та волонтери, які своєю жертовністю довели щире бажання успіху своєму краєві.
 "Правий сектор" робить для державотворення чимало. З владними повноваженнями результативність помножиться!
 "Правий сектор" йде на місцеві вибори, щоб повернути реальну владу українцям!
 Підтримайте!

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.