Заява Національного Корпусу щодо брудної піар-кампанії ОПЗЖ проти ветеранів

Політтехнологи Іллі Киви та ОПЗЖ не розрізняють політичну партію “Національний Корпус” та полк “Азов”. Саме тому ми вимушені зробити заяву щодо затримання колишнього азовця у Полтаві у справі про вибух в офісі ОПЗЖ. По-перше, ми переконані, що вибух – постановка народного депутата Іллі Киви, очільника Полтавського міського осередку ОПЗЖ, який є близьким до правоохоронних структур, про що свідчать чисельні журналістські розслідування.
Загалом вплутування азовця в історію з маріонетковим вибухом – це намагання “п’ятої колони” Кремля у вигляді ОПЗЖ дискредитувати ветеранський рух та націоналістичні організації як єдину дієву силу, здатну протистояти путінським холуям та колаборантам в Україні.
  По-друге, викладена Кивою історія виглядає як брехня та нісенітниця. У своєму коментарі потерпіла Катерина Дячун вказує, що бачила перед вибухом молоду людину, яка підбігла до вікна і вкинула якийсь невідомий предмет. Натомість затримана особа – п’ятдесятирічний чоловік, який, за нашою інформацією, має не найкращий стан здоров’я. То про якого “молодого” чоловіка може йти мова?
 Більше того, за свідченнями правоохоронців, до офісу ОПЗЖ під’їхала чорна автівка, з якої вибіг чоловік у балаклаві, поставив табуретку та вкинув гранату у відчинене вікно. Це також досить безглузда картина злочину, яка може свідчити про постановчий характер цього так званого “нападу”.
 Ми переконані, що затриманий азовець Борисенко – жертва у даній ситуації. Борисенко дійсно служив у 2014-2016 роках в полку “Азов”, мав проблеми з дисципліною, але це не скасовує його бойових заслуг. Ми закликаємо усю патріотичну громадськість стати на захист ветеранів та убезпечити їх від намагань "п’ятої колони" дискредитувати весь ветеранський рух.
  Ми так само звертаємось до правоохоронних органів з вимогою допитати громадянина Киву І.В. на предмет організації вибуху в полтавському офісі ОПЗЖ. Громадянин Кива не тільки є зрадником та путінським холуєм в Україні, він так само перебував на лікуванні у Полтавській обласній клінічній психіатричній лікарні з діагнозом наслідки черепно-мозкової травми з психопатизацією особистості. Цей факт встановлений Октябрським районним судом у місті Полтава у грудні 2013 року. На нашу думку, ці обставини роблять громадянина Киву І.В. небезпечним для суспільства і можуть призвести до ще більш тяжких наслідків.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.