Лоці Брензович "наїхав" на ЗСУ та здійснює чергову провокацію

Екс - нардеп та, невизнаний народом, “лідер” угорців Закарпаття Василь   Брензович влаштовує чергові істерики та провокації, які спрямовані на погіршення відносин між Україною та Угорщиною, та "на руку" Москві.
Спілка угорськомовних ветеранів АТО з власних джерел дізналась, що нешанований нами лідер Брензович звернувся до військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату Богдана Череміського з вимогою припинити призов етнічних угорців - громадян України, які навчаються в Угорщині.
Брензович керується ст. 17 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", а про постанову про співробітництво у сфері освіти та науки між Міністерством освіти та науки України та Міністерством людських ресурсів Угорщини 2015 - 2017 років взагалі забули, що така є яка і регулювала ці питання.
Чи то тому, що пан Брензович проспав три роки, чи був зайнятий контрабандою, політичними провокаціями та власним збагаченням, але не замітив, що протокол втратив чинність вже три роки тому. І саме ви, пане Брензович, мали б робити все, щоб продовжити дію цього документу, але   ви згадали про нього тільки в 2020 році перед виборами.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.