13-ий номер закарпатського ОПЗЖ - представник РПЦ Дмитро Сидор

13-ий номер закарпатського ОПЗЖ - представник РПЦ Дмитро Сидор Рекламна кампанія прокремлівської партії ОПЗЖ перевищує всі розумні норми, адже всі інші партії на Закарпатті разом не вклали і половини тої суми, яку  "влили" в область на "розкрутку" цієї партії представники Рабіновича та Медведчука. Чому так? Візьмемо, для прикладу, трьох яскравих кандидатів від ОПЗЖ і   зрозуміємо, що для відбілювання цих “облич” потрібні серйозні нафто - доларові вливання “Газпрому”.
1. Іван Чубирко, лідер закарпатського осередку ОПЗЖ, родич Медведчука, який відомий в кримінальному світі Мукачева та, взагалі, всього Закарпаття.
 2. Андрій Погорєлов, кандидат в мери Ужгорода від ОПЗЖ, відомий теплими відносинами з одіозним Нестором Шуфричом. Батько Андрія - Віктор довгі роки був мером обласного центру Закарпаття від Партії Регіонів і Ужгород під час його керівництва досягнув корупційного “Евересту” та безладдя.
 3. Дмитро Сидор, духовний лідер закарпатських ОПЗЖників, який є представником РПЦ в Україні. Був засуджений за сепаратизм, неодноразово відзначався в різних антиукраїнських рухах, таких як закарпатський зразок “ЛДНР”, республіки “Підкарпатська Русь”, дружбою з відомим сепаратистом Петром Гецком, антиукраїнофобською верхушкою РПЦ, "Конотопською відьмою", атеїсткою лівого спрямування Наталією Вітренко та іншими людьми, які зробили все для того, щоб розпочалася війна на Донбасі та відбулася окупація Криму в 2014 році. Зараз ряд Закарпатських ЗМІ повідомили інформацію, що Дмитро Сидор іде кандидатом у депутати під № 13 від ОПЗЖ до Ужгородської міської ради.На дану інформацію вже відреагували соцмережі та побачили в цьому містику, адже Сидора завжди супроводжують цифри такого зразка як, наприклад, один з номерів телефона попа закінчується на цифри “666”. Із різних джерел в Інтернеті стало відомо, що Сидор займався чорнокнижництвом, ворожінням, а його родичі були чорними мольфарами, і все це не одобрює жодна релігія, звісно, що окрім Московського Православ’я. Тому і виділяються шалені кошти, щоб провести ці “обличчя” в місцеві депутати, а вони в свою чергу принесуть нам у мирне та спокійне Закарпаття “Русскій мір”.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.