Підконтрольні ЗМІ КМКС отримали методичку з ФСБ та пропагандують словами російського телебачення

Сьогодні на Інтернет — ресурсах наближених до КМКС та їхнього лідера Василя Брензовича розповсюджувалася інформація, яка відбілює славнозвісного «лідера» КМКС, а теги статті нагадують тексти з ЗМІ РФ.

Публікація починається з такого реченення: «Попередні епізодичні напади в пресі на угорську громаду Закарпаття стали регулярними в центральних українських ЗМІ після підтриманого західними державами націоналістичного перевороту в Києві в лютому 2014 року.» -  такі вислови на сьогоднішній день не дозволяють собі навіть явно проросійські ЗМІ Медведчука та Мураєва.

« - На Закарпатті стали регулярними антиугорські націоналістичні демонстрації та акції, які завершились спробою підпалу та підривом офісу ТУКЗ-КМКС в Ужгороді.» - пишеться в статті. І жодного слова, що виконавці даного підпалу громадяни Польщі, які тісно повязані з ФСБ та воювали на українському Донбасі за терористів ДНР. Тут виникає питання, чому КМКМ ніяк не вистлювало суди звинувачиваних в цьому злочині, які цього року відбувалися в Кракові? Чому вони заводять в оману своїх виборців та досі намагаються подати даний підпал, як провокацію українських націоналістів.

І це на фоні слаборозумного провокатора, який назвав себе «правосеком» та обіцяв їсти угорськомовних  немовлят — в МВС вже заявили, що ця провокація має іноземний слід, і сам виконавець є громадянином іншої держави.

Треба сказати, що в провокаційній публікації дані ЗМІ згадали і про дану подію - « Угорці Закарпаття отримали погрожуюче відеозвернення від невідомого члена «Правого сектору», котрий підкреслив свій антиугорський виступ біля дороговказу Берегова прапором націоналістичної організації на задньому плані та нацистським привітанням» - і це при цьому, що весь світ назвав це провокацією, а поліція довела, що виконавець даних погроз не те, що не є доброволцем, а і взагалі не є громадянином України.

Також не обійшлося без улюблених фраз ЗМІ РФ про Байдена та Сороса.

« - Коли колишній віце-президент Джо Байден, який раніше мав справу з Україною, перемагає на виборах президента США, Угорщина зазнає нападів від Європейського Союзу, триває ворожнеча між Будапештом та Джорджем Соросом, котрий має значний вплив в Україні» - йдеться в статті.

Самого Василя Брензовича, який звинувачується в економічних злочинах — героїзовують та намагаються зробити благородним лицарем, який бореться за «права» угорців Закарпаття, але самі закарпатці вже давно зробили висновки, хто такий Василь — тому він на останніх парламентських виборах і не потрапив до Верховної Ради України.

Як би хтось не старався, але українці та угорці Закарпаття живуть в мирі та злагоді, і так буде завжди.



рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.