Бухтіяров В.В. – російський прихильник та фінансист невизнаних організацій ЛНР та ДНР

Видання отримало інформацію про громадянина Російської Федерації Бухтіярова Володимира Васильовича, який активно бере участь шляхом фінансування та надання різного роду допомоги членам незаконних збройних формувань т.зв. «ЛНР» та «ДНР».
Бухтіяров В.В. свою підтримку та проведені зустрічі із членами терористичних організацій зовсім не приховує, про що свідчать ряд опублікованих ним фотографій на власних сторінках соціальних мереж «Фейсбук», «Вконтакте» та «Одноклассники» (посилання: https://facebook.com/buxtvv, https://vk.com/id58511596$, https://ok.ru/profile/561005054464).
Ввійшовши на вказані аканти зразу стає зрозумілим особистість Бухтіярова В.В., який на вказаних соціальних сторінках публічно демонструє надання гуманітарної та фінансової допомоги бойовичкам т.зв. «Новороссії», за що керівництво псевдодержавних утворень вручило йому нагрудну знак - медаль під назвою «Стоим за Донбасс», за активну участь у розбудову псевдодержавних утворень «ЛНР» та «ДНР». Також, в мережі Інтернет Бухтіярова В.В. час від часу поширює матеріали, які популяризують окремі концептуальні положення ідеологічної доктрини т.зв. «Руського миру», російську агресію проти України, надає схвальну оцінку та героїзує діяльності членів незаконних збройних формувань т.зв. «ЛНР» та «ДНР», які діють під безпосереднім контролем РФ.
Наявна в Інтернет мережі інформація вказує на ряд посад, які обіймає Бухтіяров В.В., серед яких керівник ВАТ «Энергия», помічник депутата Держдуми РФ від ПП «Єдиная Россия» Дерябкіна В.Є., співзасновник козачої громадської організації «Станица Великокняжеская», яка входить до складу парамілітарної організації військового казачого товариства «Всевеликое войско донское», члени якої регулярно приймають участь у бойових діях в зоні проведення ООС у складі НЗВ т.зв. «ЛНР» та «ДНР».
На даний час Бухтіяров В.В. за проведення ним діяльності отримав військове звання – «полковник казачих військ». Інтернет сайт «Центр дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку «Миротворець»» також вніс його до своєї бази, як особу яка протягом 2014-2016 рр. активно бере участь у діяльності т.зв. «Новороссії» (https://myrotvorets.center/criminal/buxtiyarov-vladimir-vasilevich/).



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.