Закарпатець з "Миротворця" хоче прорватися в Раду через Прикарпаття

Занесений в базу “Миротворець”, представник партії «КМКС – Партія Угорців України» Йосип Резеш намагатиметься стати нардепом від 87 виборчого округу на Франківщині, пишуть Версії з посиланням на сайт ЦВК.
Як стало відомо з ЗМІ, Йосип Резеш брав участь у недавніх місцевих виборах на теренах Закарпаття. Чоловік безуспішно намагався потрапити до Закарпатської обласної ради та Ужгородської міської ради від політичної партії «КМКС – Партія Угорців України».
Не зумівши стати представником проугорської політичної партії на регіональному рівні, Йосип Резеш вирішив випробувати свої сили на більш масштабному рівні, та взяти участь в проміжних виборах до Верховної Ради України.
Нагадаємо, що згідно з інформацією ЗМІ сусіднього регіону, Йосип Резеш – висуванець партії «КМКС – Партія Угорців України», керівник БО “УГОРСЬКА МОЛОДІЖНА ФУНДАЦІЯ”, радник голови громадської організації “Товариство угорської культури Закарпаття” та учасник ще ряду організацій, окрім українського громадянства, у 2016 році набув ще й угорське. Про це, зокрема, свідчать дані з веб-ресурсу «Миротворець» (https://myrotvorets.center/criminal/rezesh-josip-josifovich/).
Документ про натуралізацію: Honositasi okirat, №106-Е-1676/2016, виданий 30.05.2016 г. в г. Будапешт, Угорщина
Карта прописки угорця: Lakcimet Igazolo, серія LF №182437 от 08.11.2016 г, прописаний: Угорщина, с. Бевч, вул. Морица Зігмунда 9.

Також Йосип Резеш відомий своїми радикальними заявами щодо акції українських націоналістів на честь заснування “Карпатської Січі” в Береговому:



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.