Викладач УжНУ пропагандує "руській мір"

«Знайомтесь: Олександр Лемак – новий наслідувач сепаратиста Гецка»
Не зважаючи на 8-річну російську агресію на сході нашої держави, що  забрала життя тисяч українських громадян, на Закарпатті раз за разом з’являються нові «унікуми», які в соціальних мережах Інтернет відкрито підтримують політику кремлівського карлика, а також шизофренічні ідеї псевдорусинів Петра Гецка, Владислава Сверловича та інших ФСБшних агентів.
Під час перегляду місцевих спільнот соціальної мережі «Фейсбук» ми натрапили на сторінку викладача юридичного факультету УжНУ Олександра Лемака , якого справедливо можна назвати новою креатурою Гецка (в тому числі завдяки певній візуальній схожості з «поважним» сепаратистом).

Сторінка «правознавця» рясніє провокативними дописами на тему: «Україна – штучне державне утворення, яке культивує фашизм», «Закарпаття – не Україна», а також фейкових прогнозів щодо «неминучого розколу» нашої держави.
Враховуючи відверту антиукраїнську позицію нашого «героя» в мережі Інтернет, можна припуститися думки, що свої шизоїдні сепаратистські ідеї пан Лемак доносить під час лекцій до студентів-юристів в аудиторіях університету. Тому хочемо звернути на це увагу керівництва юридичного факультету УжНУ, який готує майбутніх спеціалістів у галузі права та не допустити нав’язування їм хибних ідей.
Також публікуємо на розсуд читача декілька скріншотів публікацій зі сторінки нашого «героя» (повірте, їх там набагато більше…).





TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.