Депутат Ужгородської міської ради – голова фракції від «ОПЗЖ» - корупціонер!

Як ще можна пояснити його статки та доходи. Доходи яких майже немає, згідно поданою депутатом Ужгородської міської ради Андрієм Погорєловим декларацією,він не підприємець, ніде не працює і його дружина не здійснює підприємницьку діяльність – викладач Ужгородського національного університету, натомість зі своєю родиною живе у величезному новенькому маєтку, який розташований на чималій приватній земельній ділянці престижної частини міста Ужгорода. 

Родина володіє двома елітними позашляховиками BMW X6 та INFINITI сукупною вартістю близько 3 млн. гривень. 


Паном Андрієм також задекларовано нерухомість у Москві Російської Федерації вартістю у 7 млн. гривень і Грузії,та достатньо суттєві збереження: 90 тис. доларів США, 50 тис. євро і 2 млн 30 тис. гривень, та й ще і позичив іншій особі майже 2,5 млн. гривень.

Дружина пана Андрія пані Зоя, має норкову шубу за 280 тис. гривень, каблучку з діамантом за 320 тис. гривень та годинник з діамантом за 235 тис. гривень.


На власні сторінці у Facebook має світлину із зірку. схожою на Радянську символіку, мабуть сумує за Радянським Союзом.


Яку користь такий депутат може принести місту? Схоже на те, що пан Андрій отримав депутатський мандат для грабунку з кишень платників податків та отримання хабарів за підтримку рішень сесій по дерибану землі!








TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.