Російськомовний активіст Мешков образив честь та гідність субетносу українського народу - гуцулів

Горе - активістів ніхто не відміняв… Є в нас на Закарпатті такий активіст Олексій Мешков, який нібито бореться з незаконною вирубкою лісів Карпат. 
Оцінку пану Мешкову як активісту ми не даємо, бо не володіємо інформацією чи є Олексій активістом за покликом серця, чи представляє інтереси якихось зацікавлених осіб, як це часто буває. 
Як би там не було, російськомовний пан Олексій Мешков немає жодного морального права ображати честь та гідність цілого субетносу українців — гуцулів. 
В одній з соціальних груп Закарпаття Мешков вступив в дискусію із закарпатцями, де назвав мешканців Рахівщини (гуцулів) різними нецензурними словами, ображав наших земляків. Закінчив свій негатив Мешков словами : « Вони ніхто і звати їх ніяк», чим обурив всіх гуцулів Закарпаття. Не знаємо чи випадковість це, чи ні, але першим українським колаборантом був Юрій Мешков з Криму, який в 1994 році проголосив себе Президентом Криму та відкрито закликав РФ ввести війська на півострів. 
Співпадіння? 
Олексій Мешков вважає себе росіянином, навчався в російськомовній школі в місті Ужгород. Відомо, що до того, як стати «активістом» працював у правоохоронних органах. Пане Мешкове, якщо ви читаєте це, то ви зобов'язані покаятись та принести вибачення всьому субетносу, до якого ви проявили таку неповагу. 
Якщо б такі слова прозвучали до будь - якої з нацменшин, то це вже був би скандал всеукраїнського масштабу, і не тільки, але маємо те, що маємо, а українці знову не захищені на своїй Богом даній землі.














TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.