"Правий сектор" до світових ЗМІ

Держава-окупант російська федерація з 2014 року намагається знищити нашу країну. 24 лютого 2022 року загарбники розпочали наступ з Півдня, Півночі та Сходу України. Військові злочинці путіна, лукашенка та кадирова вбивають мирних українських громадян, знищують пам’ятки культури, руйнують інфраструктуру.Інформаційна війна є ще одним полем битви, де москва намагається перемогти Україну.
Десятки років росія вкладала брудні гроші в пропаганду. На території Європи та світу працюють проросійські ресурси, такі як RT (Russia Today). Не вірте їм!
Вони брешуть про війну в Україні.
Проросійські "журналісти" називають те, що відбувається в Україні – "спецоперацією", хоча всьому світу вже цілком зрозуміло, що це повноцінна війна в самому центрі Європи. Ми знаємо, що росіяни хочуть окупувати наші території.
Проросійські "журналісти" кажуть, що воюють лише з вигаданими "неонацистами", хоча окупанти знищують житлові квартали Києва, Харкова, Чернігова, Сум, Маріуполя. Розстрілюють автомобілі з дітьми, автобуси з цивільними, машини швидкої допомоги, обстрілюють лікарні. Бомблять АЕС, щоби призвести до техногенної катастрофи світового масштабу.
Проросійські "журналісти" кажуть, що метою їхньої "спецоперації" є – "денацифікація України", про яку перед повномасштабним вторгенням заявив голова держави-агресора — путін. Хоча словом "нацизм" вони називають "патріотизм", "демократію" та прагнення бути незалежними від російських впливів.
Нині російська федерація намагається залякати Україну та світ. Якщо сьогодні москва знищить нас, то завтра окупанти прийдуть уже до вас. Якщо не підірвуть наші АЕС чи не скинуть ядерну бомбу, і ще буди куди приходити. Не допустіть цього!
Ми боремося з окупантом фізично, — підтримайте Україну в інформаційній війні.
Росія бреше світові. Тому, перш ніж писати про війну в Україні, запитайте про неї в самих Українців.
"Правий Сектор" є безпосереднім учасником цих подій.
Закликаємо журналістів іноземних ЗМІ, акредитованих в Україні, звертатися в першу чергу до першоджерел — державних сайтів, а також до бійців "передової" воюючих міст— добровольців "Правого сектору".
Для зв’язку з нами, пишіть на електронну скриньку:
center.org.dep@gmail.com
Телефонуйте за номером:
+38 (068) 687-01-00

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.