Зрадник України Медведчук потрапив у немилість "царя"

Президент РФ Володимир Путін доручив начальнику контрольно-ревізійного управління Адміністрації президента Дмитру Шалькову, начальнику Слідчого комітету РФ Олександру Бастрикіну, Генеральному прокурору Ігорю Краснову та першому заступнику директора ФСБ Сергію Корольову провести ретельну перевірку коштів, що виділяються на підривну діяльність в Україні та формування «п'ятої колони» у 2014-2022 роках.
Під підозру в розкраданні коштів потрапляють люди, які відповідали за український напрямок: колишній помічник президента Владислав Сурков, начальник 5-ї Служби ФСБ Сергій Бесіда (куратор окупованого Донбасу від ФСБ); такі посадовці, як Володимир Чернов, Ігор Маслов, Євген Примаков, Михайло Бабич, Яна Лантратова, Абхазії Інал Ардзінба (погугліть) та інші.
Вважається, що ця група осіб «засвоїла» близько 5 млрд. доларів, повністю проваливши всю роботу та згодовуючи Путіну відверту дезінформацію, на основі якої він і вирішив вводити війська. 
Кошти, що виділялися, нібито йшли на фінансування мережі проросійських активістів, організацію круглих столів, агітаційну роботу, а насправді просто розкрадалися.
Путін відверто вірив, що витрачені кошти пішли на створення потужної мережі опозиційно налаштованих осіб, які тільки й чекали на час, коли прийдуть росіяни і звільнять їх з-під гніту «фашистів». 
У свідомості Путіна існували ініціативні групи створення нових «народних республік», агентура серед націоналістів тощо. 
Новина про розслідування - особливо тривожний сигнал для Віктора Медведчука, який, «освоїв» на ті самі цілі не менше 1 млрд доларів...
27 лютого повідомлялося, що Медведчук втік з-під домашнього арешту. Деякі телеграм-канали писали, що кум Путіна намагався повіситись, але ця інформація не підтверджена.
Так сталося, що діяльність кума Путіна, його проекту «Український вибір» і навіть діяльність партії ОПЗЖ ніяк не повпливали на настрої українців!!!
Для Медведчука і ко це був тупо дерибан путінського бабла!
Дивіться, навіть ті міста, на які сподівалися у Росії – абсолютно повстали проти путінських військ!
Люди на сході та півдні України добре бачили, що сталося з ЛДНР і виходять під синьо-жовтими стягами проти окупантів.
Слава Україні та українському народові!


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.