Заборони «ОПЗЖ» та «Партії Шарія» недостатні — всі причетні повинні сидіти в тюрмі

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву про заборону цілого ряду проросійських партій в Україні, серед яких є «ОПЗЖ» та їхня «молодіжка» «Партія Шарія».Останні дві партії, як в Україні в цілому, так і на Закарпатті, довгі роки проводили антидержавницьку роботу та відкрито працювали на ворога, тобто РФ.
Рішення Зеленського народ прийняв аплодуючи, але чи достатньо цієї заборони? Ні! Представники цієї "5-ї колони" всі до одного повинні бути затримані за держзраду, від керівників обласних осередків до місцевих депутатів, бо ці люди, перебуваючи на волі, становлять суттєву загрозу Україні. Наприклад, бійці спецпідрозділу «Сонечко» неодноразово подавали факти підтвердження, що керівництво «ОПЗЖ» в області - це наркомафія, яка без російських ракет та бомб знищує українську націю.
Закарпатці вимагають від влади негайно затримати керівника ОПЗЖ в краї та обеззброїти його тітушок, які в разі російської загрози можуть створити загони на зразок терористів ЛДНР та будуть всіляко сприяти діям Москви.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.