Звернення Проводу НВР ”Правий сектор” до Президента Зеленського

Триває героїчна оборона України від масштабної московської агресії. У той час, коли великі країни жахаються навіть дивитися у бік росії, українці щосекунди знищують імперську орду.
Українці об’єднані, забули розбіжності у поглядах і єдиним фронтом виступають проти загарбників. В одному підрозділі воюють поліцейські та хулігани, доктори наук і фермери. Бо це земля наших предків і наше право жити на ній вільними людьми. У цій боротьбі наш народ перероджується у націю.
Державна влада тримається, армія героїчно воює. Народ як ніколи сконсолідований у прагненні захистити своє майбутнє. Великою мірою це заслуга Ваша, як Верховного Головнокомандувача. Ваша тверда позиція як в Україні, так і на міжнародній арені, дії Командування Збройних Сил, силових відомств, Уряду, дипломатичного корпусу за цей час перетворили Вас на орієнтир для всього українського народу. Світ від Вас чує страшну правду про злочини кремля й про героїчну боротьбу нашого народу. 
І як влучно висловився Генерал Залужний: “Не знаю, як нам буде важко, але вже точно не буде соромно”.
“Правий сектор” - сила, якій не соромно. Сила, народжена Майданом та загартована війною. Замість політичних перспектив ”Правий сектор” обрав вісім довгих років оборони держави на Донбасі. Своєю жертовною боротьбою ми демонстрували спроможність не лише захищати Україну, а й підримувати та розбудовувати її. 
Зараз на різних ділянках фронту воюють чотири батальйони Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор” (ДУК ПС), розгортаємо формування нових. Наші підрозділи діють у повній кординації з командуванням ЗСУ, СБУ та іншими силовими відомствами. 
”Правий сектор” в нинішній час боротьби запевняє військово-політичне керівництво країни у своїй повній підтримці. Допоки продовжується курс “жодних поступок терористам під час переговорів”, ми з вами. Наш народ сильний як ніколи і ми повинні вести війну до повного розгрому окупаційних військ, до остаточної перемоги. 
Та мусимо усвідомлювати, що повернення до старої олігархічної моделі держави не буде. Народ, який взяв до рук зброю після перемоги не потерпить перебування у владі олігархічної прислуги, хабарників чи корупціонерів. Після перемоги Україні потрібен новий суспільний договір, нові правила життя. Потрібна опора на власні сили нашого народу, переосмислення ролі держави, зміна економічної моделі, концептуальні зміни в оборонній і безпековій площині України. Задля гідного місця під сонцем вільних народів світу.
З іншого боку пам’ятаємо, що в нинішньому стані Україна не може собі дозволити внутрішніх чвар, зародки яких уже помітні в інформаційному просторі. Ті, хто намагаються посіяти розбрат серед українців для досягнення 
вузькопартійних політичних цілей, повинні зупинитися або отримають ефективну відповідь, адекватну до нинішнього часу. І не важливо, якою мотивацією прикриваються: патріотичною чи проросійською. 
Єдність народу, армії й Держави — ось запорука нашої Перемоги!


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.