Серед угорців Закарпаття обвалився рейтинг Орбана та його політичної сили

Треба визнати, що серед закарпатських угорців лідер Угорщини Віктор Орбан мав чимало прихильників, звісно, це не була захмарна цифра, але це дійсно так.Рейтинги пана Орбана та його політичної партії за останні роки падали, але після 24 лютого 2022 року вони обвалилися. І це зрозуміло, адже офіційний Будапешт не зробив жодної жорсткої заяви щодо війни, а зовсім навпаки - всіляко послаблює єдину позицію ЄС та НАТО, "ставлячи палки в колеса" всьому колективному Заходу.
Через дії Орбана Угорщина стала  «білою вороною» серед своїх союзників, що вже негативно відображається на економіці. З лютого 2022 року інфляція "поїдає" національну валюту форінт, офіційний Брюссель зменшує фінансову допомогу, а це все, щоб декілька людей з правлячої еліти отримували нафтогазові гроші кремля, які пропитані кров'ю Бучі, Маріуполя та Ізюму.
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан на закритій зустрічі, яка відбулася ще 10 вересня, заявив про те, що він намагатиметься завадити Євросоюзу продовжити санкції проти Росії ще на півроку і що в Україні війна триватиме ще 8 років. Внаслідок цього наша країна, за його словами, втратить від третини до половини своєї території, звісно, що ці всі слова пану Орбану написали куратори з ФСБ.
Треба сказати, що всі ці проросійські дії знизили рейтинг Віктора Орбана серед угорців Закарпаття, багато з яких знищують «орків» в рядах ЗСУ, НГУ, НПУ та прикордонної служби. На думку ж угорців Закарпаття, прем'єр-міністр Орбан стає головним посібником путіна та лукашенка у військових злочинах проти України та її народу.
Пане Орбан, вас чекає Гаазький трибунал, де ви будете свідчити проти своїх московських друзів, а може і не тільки свідчити, а разом відповідати за геноцид українців.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.