Черговий європолітик "лівак" відробляє нафтогазові гроші рф

У період відкритої військової агресії російської федерації проти нашої держави, серед різних країн «підняли голови» поплічники росії, яких остання використовує у своїх цілях.  

Ще на початку вересня цього року, кореспондентом румунського телевізійного каналу «TVR» Маріус Тукою, в прямому ефірі телепередачі під назвою «Live de Gindul», було взято коротке інтерв'ю у колишнього прем'єр-міністра Румунії, голови Соціал-демократичної партії цієї країни Віктором ПонтоюСеред загальної кількості питань, які виносилися на обговорення, також румунським журналістом було обговорено питання й російської агресії в Україні. 

 Відповідаючи на заданні питання, Віктор Понта несподівано, як для такого рівня посадовця різко відізвався по відношенню до діяльності органів  влади України, наголосивши «що в першу чергу, українці перетворили свою країну на порох, їх знищує російська армія, мають президента, який, на мою думку, не має часу займатися українцями, оскільки він у більшості випадків - то в «Times» то «Vogue», то критикує Папу Римського, то критикує канцлера Німеччини. Дуже зайнятий своєю політичною партією, а також заявив, що готовий воювати до останнього. Почекай трошки - для чого воювати до останнього? Давай зробимо так аби було добре людям»

Також, Віктор Понта зазначив «у цій війні багато втрачають росіяни, путіну не має чого втрачати. Він в кінці дороги та не може сказати, що більше не можу, або що я хороший хлопець, або давайте примиримося. Взамін, прості росіяни помирають на фронті та не знають для чого помирають. Європейці перетворені на порох, в результаті цього на Сході ЄС є деякі більш хоробрі люди - В.Орбан, Болгарія, решта  - «фраєра», які просять санкцій для росії. В цій війні виграють США та Китай, які не мають жодної залежності від російської федерації».

Згодом зазначене інтерв’ю активно обговорювалося на різних рівнях та засуджувалося як простими громадянами України так і представниками румунської спільноти, яка проживає на території Закарпаття. 

Для самого Віктора Понти, хочеться сказати, щоб в подальшому вибирав свої слова, тим паче, що весь світ засуджує злочинну діяльність росії та путіна у якого руки в крові. На нашу думку, відвідавши Україну Віктор Понта змінить власну думку, а самі українці допоможуть йому в цьому. 

Слава Україні. Героям Слава.  



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.