Петер Сійярто знову їде на поклон до путіна

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто цього тижня, імовірно, знову відвідає Москву з візитом, розриваючи європейську дипломатичну ізоляцію РФ.Петер Сійярто є оголошеним і підтвердженим учасником конференції у четвер 13 жовтня на панелі за назвою "Глобальні енергетичні тренди: сьогодні та завтра"
У програмі форуму зазначається, що Сійярто буде присутнім на заході вживу, а не включатиметься онлайн.
У період жорсткої політичної ізоляції Росії на цей захід не прибуде для офіційної участі жоден інший європейський урядовець. В урядовому заході погодилися брати участь лише представники держав-партнерів РФ: Казахстану, Туреччини, Азербайджану, Білорусі, Ірану, Лаосу та посадовець середньої ланки з  Камбоджі.
Як повідомлялося, у липні Петер Сійярто вже розривав ізоляцію Росії. Він ставши першим з початку вторгнення посадовцем, який відвідав Москву не для мирних переговорів, а для вирішення двосторонніх питань. Досі ніхто інший з міністрів держав ЄС не повторював такий крок.
Тим часом "шеф" Сійярто Віктор Орбан знову закликав зняти санкції з московії. Про це Орбан написав на ФБ.
"Санкції не виправдали покладених на них надій, війна не закінчилася. Європа повільно спливає кров'ю, а Росія тим часом непогано заробляє. Зрозуміло, що провальну санкційну політику Брюсселя треба змінювати!", - заявив Віктор Орбан. 
Нагадаємо, як вже повідомляли світові ЗМІ путін пообіцяв за лояльність офіційного Будапешту у загарбницькій війні з Україною фінансовою та територіальною "вдячностю", а тобто дешевим газом та нафтою, та на десерт Закарпаття, але Україна вистоїла.
Слава ЗСУ!

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.