«Штучні спостерігачі» на організованих росією псевдореферендумах

Під час проведення на території Луганської області незаконного референдуму, за входження тимчасово окупованих територій Україну до складу рф, які ініційовані російською федерацією, в якості іноземних спостерігачів було залучено президента Словацької асоціації випускників російських та радянських вишів громадянку Словацької Республіки Любицю Блашкову.
24 вересня 2022 року в день організації та проведення референдумів в Луганській області, словачка надала інтерв’ю російському телеканалу «Риа Новости» https://ria.ru/20220924/nablyudateli-1819166910.html, у якому глорифікувала проведення референдуму та наголошувала на тому, що росії вдасться провести цей референдум, об’єднати свої території та народи слов’ян - «цель наша была посмотреть как все это здесь будет проходить, какие изменения здесь уже произошли за недолгое время конечно и хотели, я лично хотела являться какой-то составной частью этого процесса потому, что это исторический процесс, конечно, это войдет в историю и я буду частицей истории, мы будем частью истории. Я уверена, что все получится, что в общем будете присоединены к России потому, что только в единстве это большая сила, поэтому нас пытались очень долгие годы разъединять и особенно славян разъединять и, к сожалению, многие славяне помогают англосаксам. Но я надеюсь, что вы будете как раз такой «первой ласточкой», которая покажет остальным славянам, что нужно делать, что нужно быть просто вместе».
Через деякий час, ряд російських інформаційних агентств зробили Любіцу Блашкову відомою на всю псевдореспубліку ЛНР, яка підтримує незаконні референдуми, та цитують її слова на всіх російських сайтах «Луганск, 24 сен - РИА Новости. Наблюдатель из Словакии Любица Блашкова, прибывшая в Луганск для работы на референдуме, назвала происходящее событие историческим.
Але всі ми чудово знаємо, що це все підлі та підступні дії росії і путіна, які вже не знають як себе виправдати та намагаються втягнути у фейковий плебісцит Словацьку республіку, яка є надійним партнером та союзником України. 
Любіца Блашкова – це проста російська маріонетка, яка відпрацьовує завдання кремля. Ми маємо на дію, що Любіца Блашкова більше не потрапить в Україну, оскільки патріоти України та пересічні мешканці «доступно покажуть їй напрямок російського корабля».
   

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.