Священник Угорщини виступає за російську агресію проти України

Патріоти Закарпаття повідомили наше видання, що окрім угорських радикалів та окремих високопосадовців Угорщини, російську агресію та самого кровавого путіна підтримують священнослужителі православних церков Угорщини. 
Звичайно це не дивно, оскільки сама Угорщина всіляко підігрує росії у війні з Україною шляхом блокування постійних санкційних пакетів ЄС, в першу чергу накладення санкцій на патріарха рпц кирила гундяєва, який благословляє російськи військових на вбивство мирних жителів України. 
Твердої проросійської позиції притримується священик Будапештської та Угорської єпархії російської православної церкви Szegedi Szabolcs Sandorякий поряд із духовною діяльність активно веде сторінку в соціальній мережі «Фейсбук», у якій виправдовує та заперечує російську агресію проти України, поширює різного роду фотозображення із російським президентом путіним, якого превозносить як ідола.
Провівши тільки поверхневий аналіз публікацій Szegedi Szabolcs Sandor, нами виявлено ряд дописів, у яких священнослужитель стверджує, що війна в Україні виникла через утиски представників національних меншин, в першу чергу угорської, наголошує на тому, що українська влада не тільки вчинила геноцид проти угорців під час Другої Світової війни, а й вирішила їх долю шляхом приєднання до своєї території, має на увазі втрата Королівством Угорщини частини території, а саме нинішньої Закарпатської області, в наслідок підписання в 1920 році т.зв. «Тріанонського мирного договору».  
Також, він акцентує увагу читачів на переслідуванні, залякуванні та побитті, з боку органів влади, православного духовенства, що вказує на небажанні захистити власний народ, що, на його переконання, вказує на небажанні порозуміння із росією, а навпаки посилюються екстремістські ідеї навіть ціною руйнування власної країни. 
Звертає увагу на неодноразовому наголошенні щодо безпідставного переслідування росіян та поширення неонацистських ідей в Україні, при цьому стверджує, що після такого роду дій України, носити (показувати) український національний прапор – рівносильно державній зраді. В кінці, останній закликає читачів захищати не Україну, а виступати з російською федерацією, при цьому наголошуючи на бажанні швидкого завершення терору з боку гнобительного та вбивчого керівництва України.
Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну та зафіксовані іноземними організаціями ряд фактів тортур та нелюдського катування мирних осіб, цей священник поширює відео-матеріал під назвою «Magyargyűlölet Ukrajnában», що у перекладі з угорської мови означає – «Угорська ненависть в Україні». Поширивши антиукраїнське відео, Szegedi Szabolcs Sandor особисто його прокоментував, у якому стверджує, що в Україні з 2017 року розвивається фашистський дух, протягом 8 років на українській території вбиваються росіяни та йде залякування представників інших національностей, стверджується про наявність нацистських та екстремістських елементів (в т.ч. серед військовослужбовців), звинувачуються Західні країни у безпідставній ненависті до російської федерації шляхом встановлення заборони у суспільному, політичному, економічному, ідеологічному, релігійному та культурному житті. 
Такі вчинки цієї особи є ганебними і він не має нічого святого. Маємо надію, що націонал-патріотичні сили Закарпаття звернуть увагу та запам’ятають в обличчя цього священника. А самого Szegedi Szabolcs Sandor ми запрошуємо чим скоріше відвідати Закарпаття, де ми його тепло зустрінемо і пояснимо де місце таким колаборантам, а також можем зробити екскурсію по містам де російські тварюки вчиняли злочини.
Слава Україні! Героям Слава!




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.