Агентура ФСБ. Хто є начальником московських попів на Закарпатті?

Як ми знаємо на території Закарпаття одночасно працюють дві єпархії МП - це відповідно Хустська та Мукачівська православні єпархії, які в свою чергу очолюють вірні слуги Кирила Гундяєва та кремля – митрополит Марк (Микола Петровцій) та митрополит Феодор (Мамасуєв Олександр), як один, так і другий є випускниками московської духовної семінарії при КГБ СССР.
По суті МП поділив Закарпаття на «західну» єпархію - це Мукачівську та Хустську - «східну», але насправді  Марк та Феодор підконтрольні єпископу Угольському Симеону (Степан Голубка), який очолює у місті Виноградів чоловічий монастир московського патріархату.
Як так трапилося?
Степан Голубка не є медійною особою МП на Закарпатті , але завдяки своїм родиним зв’язкам є головним в структурі московських попів області, адже рідний брат Степана єпископ Парамон (Федір Голубка) є одним із заступників патріарха РПЦ Кирила та відповідає за фінанси в російській православній церкві. Парамон посприяв, щоб саме його брат неофіційно очолював московський патріархат на Закарпатті, адже сам Федір Голубка вважається в РПЦ «смотрящим» за Україною .
Степан Голубка з початку повномасштабної війни жодним чином не засудив дії кремля, а навіть навпаки - всіма способами дискредитує українських військових, політичне керівництво держави, ПЦУ та священнослужителів Мукачівської єпархії греко- католицької церкви.
Особа єпископа МП Симеона скоріш за все є агентом ФСБ, адже точно відомо, що Голубка з 1989 року проходив навчання в релігійному секторі КГБ СССР, а згодом продовжив навчання в ФСБ РФ.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.