Путіністи пробують розхитувати Словаччину через своїх «кишенькових» правих (ВІДЕО)

В Словацькій республіці, яка є надійним союзником України в боротьбі з кремлем, стався дуже прикрий випадок в Михайлівці, яке знаходяться менш, ніж 40 кілометрів від Ужгорода - місцевий 18-річний ром вбив 46-річну жінку. Згодом злочинця спіймали правоохоронці та помістили до слідчого ізолятора, але на цій події вирішили пропіаритись місцеві неонацисти, які напряму підпорядковуються кремлю. 
Так, великий фанат путіна Маріан Котлеба – лідер «Народної партії Наша Словаччина» разом зі своїми поплічниками розпочали влаштовувати так звані «антициганські» акції, справжньою метою яких є критика чинної влади Словаччини, яка відкрито та впевнено виступає проти збройної агресії московії та постійно надає військову допомогу Україні.
 Як європейські, так і словацькі ЗМІ вважають, що це ніщо інше як початок передвиборчих перегонів, адже цього літа в Словаччині пройдуть вибори до парламенту. 
Хто такий Маріан Котлеба та його партія?
 Котлеба – словацький неонацист, який відкрито виступає проти ЄС та НАТО, підтримує російську агресивну війну в Україні та називає путіна світовим лідером . ЗМІ Словаччини неодноразово повідомляли, що Маріан під націоналістичними гаслами поширює методички кремлівських пропагандистів, але навіть при масштабному фінансуванні неонацист немає популярності серед адекватних словацьких націоналістів, які і нині пам'ятають радянські репресії, яких зазнала Чехословаччина в ХХ столітті.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.