Федір Шандор про провокації агентів кремля в Угорщині

Колишній проректор УжНУ, професор Федір Шандор, а нині військовослужбовець ЗСУ розповів про провокації, які творить російська агентура в Угорщині.
Останні провокативні дії Угорщини не залишають байдужими здоровомислячих людей. І вони твердо висловлюють свою позицію з цього приводу.Федір Шандор: щодо спроб посварити українців та угорців, які проживають в Закарпатті. В Угорщині агенти росії поширюють неправдиву інформацію про закарпатських угорців. Подібну інформацію поширюють і в Україні. 
Мета зрозуміла – налаштувати закарпатських угорців і українців одних проти інших.
Хочу відповісти всім агентам росії і в Україні, і в Угорщині, які поширюють брехню:
Закарпатські угорці – добропорядні громадяни України. Тисячі закарпатців всіх національностей (і угорці в тому числі) взяли в руки зброю і пішли воювати – бо ми не хочемо, щоб російські окупанти прийшли в Закарпаття і вбивали наших рідних. Ми всі пам’ятаємо, як це було в минулому столітті, пам’ятаємо про «маленькій робот» і концтабори для угорців, які організували росіяни.

Зараз на фронті закарпатські угорці захищають свою землю і свої сім’ї від російських окупантів. Ми вдячні нашим друзям з Угорщини, які в цей складний час допомагають нам.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.