Михайло Куцин – «псевдо-закарпатський» русин в Москві

Останнім часом тему русинства активно піднімають російські посіпаки, які в унісон із зрадниками України піддають критиці діяльності українських центральних органів державної влади, які утискають права і свободи національних меншин та останні переслідуються правоохоронцям. Звісно це не відповідає дійсності, а спрямоване для поширення панічних настроїв та дестабілізації ситуації й на Західних регіонах України. Свою голову підняв уродженець Закарпаття, представники радикального крила русинства Михайло Куцин, який тривалий час проживає у москві та вже встиг отримати паспорт громадянина країни агресора. 
Вказана особа у 2019 році зрозуміла, що він русин і хоче бути «русинським-робінгудом» у росії. Щоб показати свою любов до русинського народу та проявити її через сторінки соціальної мережі «Фейсбук», Михайло Куцин вирішив створити у москві організацію «Русинский Мир». Через зазначену платформу Михайло Куцин активно публікує звичайно не власні матеріали, оскільки в русинській тематиці дилетант, а статті, вірші закарпатських русинських діячів, які пропагують культуру та звичаї вказаної національної меншини.
Здійснивши тільки поверхневий огляд діяльності Михайла Куцина виплило багато цікавих фактів. Як стверджують російські ЗМІ Михайло Куцин є членом регіонального осередку провладної російської політичної партії «единая россия», є радником губернатора м.Севастополь (який росія анексувала порушуючи всі міжнародні договори), а також його діти є студентами школи ФСБ. Думаю цього достатньо, щоб зрозуміти справжні наміри «русинського-робінгуда». 
Цікавий хлопчина Закарпатський Михайло Куцин, який має багато друзів та родичів, які з автоматом у руках відстоюють території України та її суверенітет, а він жодного разу не засудив війну, яку розпочала росія проти його батьківщини.
Тому шановні русини будьте обережні та розсудливі коли читаєте що пише «русинський-робінгуд» із росії.         
 
 

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.