Маріонетка кремля Орбан використовує свої придворні ЗМІ щоб задовільнити імперські амбіції

За останнє десятиліття влада в Угорщині поступово взяла під контроль угорські ЗМІ. Як наслідок, Віктор Орбан увійшов до списку «ворогів преси» міжнародної організації «Репортери без кордонів», разом з лукашенком, путіним, та кадировим. 
Тому так легко нині угорські медіа провадять дезінформаційну кампанію з дискредитації нашої країни та Збройних сил України. Пам’ятаєте з недавнього -
українці, «прикриваючись війною», намагаються вирішити питання,  а за одно і позбутися  угорської нацспільноти «відправивши її представників на смерть».
У  пропаганду угорський уряд «вкладається» не гірше, ніж кремль в росії. московитів так само десятками років «прокачували» інформацією, що України не існує, що наша держава — це частина росії. Подібні настрої є й в угорської влади. Просто певних речей вони собі не можуть дозволити, їх стримує те, що є членами НАТО  та ЄС, що отримують фінансування з боку європейських інституцій. 
Але Угорщина має схожу до росії мету – відновити імперію. Тому так багато собі дозволяє неприпустимого в Закарпатті: роздача угорських паспортів, відверті фейки про сотні загиблих угорців на фронті, аватарки Закарпатської області в угорських кольорах. 
Угорщина в обличчі Орбана переконана, що якщо переможе росія, Україна буде слабшою і їй буде легше наводити свої порядки в Закарпатті. Тому нам потрібно не лише працювати методами співпраці та переконання Європейського союзу. Необхідна потужна національна інформаційна політика. 
Зокрема називати речі своїми іменами: дії уряду Угорщини є антиукраїнськими. 
Чи далі будемо толерувати відвертий сепаратизм і дочекаємося «асвабадітєлєй» на нашому мирному і квітучому Закарпатті?




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.