Угорський уряд боїться зростання ваги України на світовій арені

Мокрі мрії уряду Орбана про диктування умов Україні на догоду росії остаточно канули в Лету! Розуміючи, що Угорщина уже не є країною-лідером у видуманому Орбаном "карпатському басейні", угорська влада вирішила заручитись підримкою Китаю.
Усі загравання Сіярто із китайськими топ-чиновниками свідчать про те, що влада Угорщини офіційно підтримає план Сі Цзіньпіна про розділення України на Східну і Західну за зразком Кореї.
З багатьох авторитетних джерел відомо, що в річницю вторгенння росії в Україну, і уйло і Сі виступлять з "великими промовами" перед парламентами своїх країн і будуть пропонувати свої "плани рєшенія українского вапроса".
Саме з метою просування ідей КНР в ЄС Будапешт відвідував головний радник Сі Цзіньпіна Вань І учора. Нам відомо, що Орбан не відповів ствердно на пропозицію головного радника глави Китаю підтримати план "розділення України за принципом двох Корей". Проте Сіярто і прибічники "великої Угорщини" підштовхують Орбана до підтримки таких пропзицій.
У Орбана і його сподвижників є ще час подумати над своїм політичним майбутнім... Варіанти тільки два: перший - повторити долю Горті, другий - піти шляхом Імре Надя.
Вибір, який зробить Орбан видається очевидним... Проте, давайте перевіримо, наскільки інстинкт самогубця розвинений у Орбана?


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.