Путін мав намір використати Орбана для військового захоплення Молдови та Сербії

путін мав на меті захопити аеропорт Кишинева. За допомогою літаків «Іл-76» і військових вантажних літаків підвести необхідні війська для спроби тильного удару по Одеській області або, якщо раптовий удар по цьому українському місту не вдасться, принаймні заблокувати Одесу, щоб заблокувати поставки  озброєння, яке надходить з Румунії.
Для реалізації цих планів уйлу потрібна була співучасть угорського уряду на чолі з Віктором Орбаном щоб відправити ці літаки в Молдову та в !Белград!. Тобто, план полягав відразу у двох переворотах - у Молдові та Сербії!
Відразу виникає питання: чому в Сербії? Щоб знову запалити Балкани! Це б точно вивело ЄС та США із одностайної та рішучої підтримки і допомоги Україні!
Серед вищих чинів армії Угорщини, як на диво, виявились ще і здоровомислячі люди - вони попередили британську розвідку про такі плани!
Саме тому Орбан, після зливу інформації, почав масове звільнення топ-чиновників міністерства оборони Угорщини під приводом "великої трансформації армії", а по великому рахунку - почав за зразком Ердогана підчищати бунтарів і непокірних в армії.
Які ще плани у цього психічнохворого коротуна з амбіціями Горті, наші читачі дізнаються згодом! Забігаючи наперед скажемо найголовніше - будь-які спроби змінити карту України на користь недовеликої угорщини у "адмірала" без моря не вийде!


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.