Філія путінської росії в Європі, або чому число "88" пов'язує Угорщину та московський рейх

27 лютого п.р. о 18.00 год. (центральноєвропейський час) перед адмінбудівлею МЗС Угорщини в м. Будапешт (площа Бем, Bem tér) відбудеться організована проросійськими силами демонстрація на підтримку закарпатських угорців з подальшою передачею петиції Міністру закордонних справ Угорщини Петеру Сійярто.
         Організаторами вказаного заходу виступають праворадикальна угорська група Lelkiismeret 88 та Всесвітній союз угорців (Magyarok Világszövetsége, MVSZ).
         У своєму посланні, Всесвітній союз угорців зазначає: 
«Турул, демонтований із замку в м. Мукачево, виявився символічним посланням української влади.
Закарпатські угорці опинилася в неминучій небезпеці. Ті, хто змогли -  втекли, чоловіків, які залишилися вдома забирають на вулиці і вивозять на фронт як гарматне м’ясо, їх позбавили громадянських прав, на Закарпаття хлинули біженці зі Східної України, змінюється національний склад населення, цей регіон.
У таких обставинах Угорська держава повинна діяти рішуче, щоб захистити закарпатських угорців та проживаючих там угоро-росіян, тобто русинів, етногенез яких відбувався в Угорському королівстві та існування яких заперечується київським режимом. 
З ініціативи Lelkiismeret 88,  Всесвітній союз угорців запрошує всіх угорських патріотів на демонстрацію. У рамках демонстрації вони спробують передати  петицію, адресовану міністру закордонних справ Петеру Сійярто».
Треба зазначити, що Lelkiismeret 88 це не просто права організація націоналістичних поглядів, а послідовники Третього Рейху в ХХI столітті, адже відомий факт, що число "88" це  є закодованим привітанням Heil Hitler! (укр. «Хайль Гітлер!»), оскільки літера H стоїть у латинській абетці восьмою, а також означає 88 заповідей "білої людини".
Українці та весь цивілізований світ повинні розуміти, що Lelkiismeret 88 є кишеньковими праворадикалами угорської влади.
Також відомі, що число "88" рашисти залишали на місцях злоченів під час окупації Бучі та Ірпіні.

 
 

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.