Закарпатський сепаратист Тяско "наїхав" на МЗС Словаччини

Нещодавно керівник МЗС Словаччини Растислав Качер нецензурно вилаявся на адресу угорського прем'єра Віктора Орбана, відправивши його вслід за російським кораблем. Саме таких слів, на думку Качера, заслуговує пропутінська політика Орбана. Осторонь від цієї події не залишилися закарпатські сепаратисти, так звані "ФСБ - русини". Зокрема, один з лідерів «кремлівських русинів», уродженець Тячівського району Закарпатської області Михайло Тяско засудив очільника МЗС Словаччини та підтримав "рупор" москви в ЄС Віктора Орбана.

Хто ж такий цей Михайло Тяско?

Михайло Тяско – це недалека людина, яка вдало «вийшла заміж» за доньку відомого закарпатського сепаратиста, агента ФСБ, власника бізнесу у Чехії Василя Джугана. Тільки завдяки зв'язкам та грошам тестя Тяско живе. Починаючи з 2014 року Тяско розпочав активну антиукраїнську роботу, переховувався від правоохороних органів України, постійно проживаючи в Чехії, де був у команді проросійського президента республіки Мілоша Земана.
Тяско разом з тестем постійно їздили на московію, де представляли себе як лідери «підкарпатської русі» та  виступали на пропагандистських ресурсах з тезисами, "що ми, русини, не хочемо бути в Україні, а хочемо до москви під крило путіна" та багато іншої антиукраїнської риторики. Якщо коротко, то Тяско і є частиною цієї війни, що понад рік триває на землях України, сотні тисяч загиблих, як і військових, так і цивільних на совісті цього прокремлівського виродка. Зараз цей покидьок разом зі своїм тестем Василем Джуганом продовжують жити в Чехії, де і сьогодні ведуть проросійську роботу, яка загрожує національній безпеці Чехії та України.
P.S. Тяско - це ніщо інше, як обмінний фонд, московити за цього агента будуть готові віддати з полону не один десяток українських військовополонених.



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.