Антиукраїнські заяви деяких проросійських посіпак Румунії (ВІДЕО)

У період відкритої агресії російської федерації проти нашої держави, серед різних країн «підняли голови» поплічники росії, яких остання використовує у власних цілях. Наприкінці лютого 2023 року депутатка Парламенту Румунії від «Соціал-демократичної партії» Діана Іванович-Сошоака під час чергового виступу в румунському парламенті, піддала критиці діяльності Президента України В.Зеленського та органів державної влади України, у зв’язку з проведенням Україною днопоглиблювальних робіт в дельті річки Дунай
Основними тезами Діани Іванович-Сошоаки були наступними: «нахабство українців проявилося знову, тому що ви дозволили їм робити все, що завгодно, тим самим показуючи свою «рабську відданість» перед США, НАТО, ЄС. Замість того, щоб напряму звернутися до керівництва української держави, ви (звертається до депутатів парламенту Румунії), як слухняні слуги, показуючи свою некомпетентність, поспішили поскаржитися керівництву ЄС, аби вони дозволили вам щось сказати українцям, аби не образити карликового танцюриста (ймовірно мала на увазі Президента України В.Зеленського). Дивлюся, що Україна не має проблем з війною, вона знищує дельту річки Дунай, аби зробити місце для крупи. «Карлик» кричить у весь голос, що всі мають втрутитися у війну, у той час як він ходить по мерцям та знищує дельту річки Дунай та добросусідські відносини між нами».     
Окрему увагу заслуговує нещодавне інтерв’ю продюсера спортивного ток-шоу «Футбол все включено» Раду Банчу, який також піддав критиці діяльність органів державної влади України. 

У своєму виступі Раду Банчу звернув увагу глядачів: «…невже українці настільки тупі, як і їхні керівники? Малоймовірно. Невже українці настільки анти-румуни, як і їхні керівники? Невже вони настільки анти-європейці? Мені важко повірити, що Україна спеціально робить всі ці проблеми на дельті Дунаю, а також своїм ставленням до нацменшин, відповідно так само будуть відноситися і до інших європейських країн, бо у них то в генах. Ми, наприклад, якщо б мали керівництво з Будапешту чи Белграду, то вже б оголосили дипломатичну війну Україні, оскільки подібні факти є не припустимими. Однак, у нас при владі слабохарактерні люди, які роблять вигляд, що ми друзі українців, і у нас з того боку не має жодної відповіді. Україна і надалі продовжує нам набридати, майже вважаючи себе частиною колишнього СРСР, використовуючи нас як використовували завжди».
Така риторика не приведе ні до чого доброго, а тільки шкодить добросусідським відносинам двох країн. Можна зробити висновок, що росія намагається залучити до своїх спеціальних операцій якомога більше людей з різних сфер. Невже ведучому футбольного каналу не має про що поговорити, а потрібно зачіпати суспільно-політичні проце в Україні та підігрувати російському ворогу. Діана Іванович-Сошоака своїми постійними наративами вже показала своє справжнє обличчя, тому, маємо надію відповідна реакція її скорим часом наздожене. А ми слідкуватимемо за подальшими проросійськими посіпаками та робитимемо їх відомими. 
 

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.