Чергова «маріонетка москви» на румунському телебаченні

У період відкритої агресії російської федерації проти нашої держави, серед різних країн «підняли голови» активісти, поплічники країни агресора рф, яких остання використовує у власних цілях. Наприкінці лютого 2023 року журналіст та продюсер спортивного ток-шоу «Футбол все включено» Раду Банчу в одному із румунських ток-шоу піддав критиці діяльність керівництва нашої держави, у зв’язку із   проведенням Україною днопоглиблювальних робіт в дельті річка Дунай. 
Свій виступ, Раду Банчу побудував так само, як й проросійські активісти, звинувативши Україну у всіх бідах, поширивши типові наративи – порушення прав румунської меншини, переслідування з боку правоохоронних органів, і що саме гидко – намагається виправдати росію у збройній агресії.
Раду Банчу повідомив: «невже українці настільки тупі, як і їхні керівники? Малоймовірно. Невже українці настільки анти-румуни, як і їхні керівники? Невже вони настільки анти-європейці? Мені важко повірити, що Україна спеціально робить всі ці проблеми на дельті Дунаю, а також своїм ставленням до нацменшин, відповідно так само будуть відноситися і до інших європейських країн, бо у них то в генах. Ми, наприклад, якщо б мали керівництво з Будапешту чи Белграду, то вже б оголосили дипломатичну війну Україні, оскільки подібні факти є не припустимими. Однак, у нас при владі слабохарактерні люди, які роблять вигляд, що ми друзі українців, і у нас з того боку не має жодної відповіді. Україна і надалі продовжує нам набридати, майже вважаючи себе частиною колишнього СРСР, використовуючи нас як використовували завжди».
         Невже журналісту та продюсеру спортивного ток-шоу «Футбол все включено» не має про що говорити, не має футбольних подій, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси. Відповідь очевидна, вплив проросійської пропаганди сильний, під який потрапляють такі футбольні фанати як Раду Банчу.



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.