Угорщина ніколи не допустить Україну до НАТО та ЄС ?

Так категорично висловився про позицію Угорщини щодо євроінтеграційних процесів нашої країни міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто у Нью-Йорку на зустрічі із заступником Генерального секретаря з прав людини Ілзе Брандсу Керісу. Аргументує цю позицію Сіярто тим, що на Закарпатті відбуваються системні утиски українських угорців. Звісно йдеться про те, що національним меншинам в Україні доведеться вивчати окрім рідної мови ще й державну. 
Хтось здоровомислячий бачить у цьому утиск? Але пан міністр побачив. Адже треба якось відпрацювати перед кремлівським банкоматом. 
От і угорський уряд усіма можливими і неможливими способами намагається здійняти бурю у склянці води на Закарпатті.  Мовляв, ай вай, там наших ущемляють, дітей зобов’язують вчитися, щоб згодом мати перспективу розвитку в Україні. 
А ось те, що у 2018 році уряд Угорщини вирішив створити посаду уповноваженого міністра, відповідального за розвиток Закарпатської області – то це ок? Звичайно, після рішучого засудження такого угорського ноу-хау там швидко зорієнтувалися і просто переназвалися на  уповноваженого по взаємодії та співпраці. А от зміст цієї «співпраці» не поміняли!!! 
Панове угорські урядовці, ви нічого не переплутали? Кордони бачите? Чи сподіваєтеся на сценарій Донбасу 2014-го, чітко працюючи за методичками кремля?

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.