КМКС має шанс стати українською партією, а не бути маріонетками Орбана

Завтра в готельно-розважальному комплексі "Гелікон", що в с. Яноші Берегівського району, відбудеться важливий для угорського "КМКС" захід, а саме збори перших осіб організації. Це передостанній етап перед великими зборами, які пройдуть 22 квітня 2023 року в цьому ж ресторані. Нібито на перший погляд це простий захід, чим він може бути цікавий? Однак, він надважливий для головного угорця Закарпаття, депутата-втікача Закарпатської обласної ради від партії "КМКС" Василя Брензовича, який ще 2020 року підло покинув територію України та наразі переховується в Угорщині через проведені обшуки правоохоронців за підозрою в державній зраді. Незважаючи на тривалу дистанційну роботу та втрату повної довіри у місцевих угорців та представників "КМКС", Василь Брензович все ж таки шляхом підкупу, погроз та тиску знову прагне вибороти собі довіру та отримати повторний термін головування в "КМКС".
Тому зараз Василь Брензович навіть перестав на деякий час вживати алкоголь та "під мікроскопом" контролює всі кроки лідерів "КМКС", які залишилися вірними Україні та не втекли, щоб не допустити "проколу", який може коштувати йому втрати надприбуткового крісла. Цікавим є той факт, що сам Будапешт, мабуть, вже давно "списав" алкогольно-залежного та вже не надто впливового Василя Брензовича.
Однак через його довгорічне вірне служіння, йому дали шанс виправдати свою довіру в угорців Закарпаття та спробувати повторно очолити "КМКС".
Нажаль, при таких планах важливою та основною організацією для угорців краю знову буде керувати особа з Будапешту, що викликає абсурд та невдоволення у простих угорців. Невже справжні лідери та патріоти "КМКС", які під час оголошення росією війни залишилися вірні Батьківщині, не можуть знайти заміну Василю Брензовичу та відправити його на заслужену та зароблену пенсію, яку він отримає це так точно не в Закарпатті. Маємо надію на справжніх патріотів та простих мешканців краю, які піднімуть це питання на цих зборах, які не допустять повторного дистанційного терміну керування партією "КМКС" для депутата-втікача Василя Брензовича, який ще має понести відповідальність за свої поступки.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.