Як Лукашенко співав в унісон із Орбаном

Під час свого виступу із посланням білоруському народу Олександр Лукашенко майже половину часу говорив про війну в Україні, погрожував та виступав із… миротворчими пропозиціями.За словами бацьки, альтернативою використанню росією «всієї своєї могутності» мають стати переговори без попередніх умов, які зафіксують припинення вогню та розведення військ.
О! Та ми вже десь це чули, - скажете ви. І не помилитеся. З аналогічною пропозицією виступив й інший політик, який відомий своїми особливо любовними стосунками з путіним – прем’єр Угорщини Віктор Орбан.
Орбан запропонував угорському парламенту ухвалити постанову про припинення вогню. 
«Ми маємо говорити не про мирні переговори, а про припинення вогню. Якщо буде припинення вогню, тоді є шанс подумати про перебіг мирних переговорів. Насамперед має бути припинення вогню, щоб більше не гинули люди, щоб більше не руйнувалися міста, щоб більше не гинули цивільні. Якщо це буде, тоді може бути прорив», – заявив Орбан. А потім озвучив ще один кремлівський наратив – давайте введемо в Україну миротворців. 
Щоправда з кремля йому відразу помахали пальчиком. Мовляв, но-но, нам цього клопоту у формі НАТО на території України не потрібно. Ми ж «мир» хочемо задля того, аби мальоха відпочити, окріпнути і продовжити свою «денацифікацію та демілітаризацію озвірілих українських фашистських» дітей, жінок та стареньких.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.