Сидор використовує суд, як майданчик для московської пропаганди (ВІДЕО)

Вчора, 20 квітня, міськрайонний суд Ужгорода обирав запобіжний захід для відомого в області любителя «руського міра», попа МП Дмитра Сидора. "Підсудного зобов'язали здати закордонний паспорт, також він має з'являтися на допит до слідчого або прокурора за першою вимогою" - повідомив протоієрей УПЦ МП Віктор Палош, який був присутній на засіданні суду.
Судове засідання над протоієреєм УПЦ мп Дмитром Сидором розглядали за 161 статтею кримінального кодексу України "Розпалювання релігійної ворожнечі".Але навіть під час судового засідання Сидор та його православні «товарищі» не забули про свою пропаганду «руського міра» та єдиної «канонічної» церкви. Під час виступу Сидир зробив декілька заяв, які ображають прихожан інших церков, як православних, так і греко – католицьких, католицьких та протестантської. Звісно дивуватися тут нема чому, адже московський піп привселюдно називає вірян ПЦУ – сатанистами, греко - католиків – уніатами, католиків – єретиками, а протестантів – сектантами.
Було б справедливо, щоб під час наступного засідання високоповажний суд заборонив московським попам знімати свої людиноненависницькі сюжети.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.