Румунський політик вимагає анексію Закарпаття та інших території України

Невтомна депутатка Парламенту Румунії від «Соціал-демократичної партії» Діана Іванович Сошоакаяка відома своїми зв’язками з Кремлем, продовжує вимагати анексію території України. 
Румунські ЗМІ оприлюднили черговий провокативний виступ маріонетки кремля, під час якого вона звинуватила окремих депутатів у блокуванні розгляду окремих законопроектів  спрямованих на зміцнення румунської держави. До цього Діана Сошоака свої зусилля зосереджувала на законопроекті №167 від 20.03.2023 р. «Щодо внесення змін до закону №129/1997 - «Про ратифікацію договору про відносини добросусідства і співробітництва між Румунією та Україною», який передбачає «повернення територій Румунії, які незаконно були передані Україні».
В останньому виступі Діана Іванович Сошоака призвела всі враження, несла несемітніці, які викликали тільки подив та сміх від своїх же однопартійців. За її словами депутатам фракції «Соціал-демократичної партії», невстановленими особами, свідомо заблоковано ноутбуки, внаслідок чого відсутня можливість аналізувати проекти законів, стосовно яких планується вносити поправки.
Не втримавшись, член Палати депутатів Румунії Лівіу Йонуц Моштяну порадив Діані Іванович Сошоаке змінити «VPN» на ноутбуці «з російського на румунський».
Зазначене обурило Діану Іванович-Сошоаку яка з критикою заявила, подаємо пряму мову радикали: «оскільки ноутбуки належать Сенату, а логін відтворюється через веб-камери на пристроях, то це означає, що ця камера депутатів підтримує безпосередній зв'язок із путіним і VPN знаходиться в москві? Що - Сенат зрадив?. Сенат являється путінським?. Тоді - Слава москві!».   
         І ця недорозвинена депутатка ще працює в Парламенті. Маємо надію що за її діяльністю прикута особлива увага, оскільки вона вже заслужила на цілий строк, тому пора Діані Сошоаці або у в’язницю або у відповідні медичні заклади.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.