Словацькі радикали виправдовують дії рф в Європарламенті

Не секрет, що Словацька партія, SMER–SSD (Курс — соціальна демократія), яку часто називають проросійською, а її членів російським шпигунами навіть після початку повномасштабного вторгнення російської федерації до України та майже повної ізоляції російської федерації від цивілізованого світу продовжує проводити робочі зустрічі з депутатами та чиновниками російської федерації різного рівня.
Також, відомо, що вищезгадана партія створила свою молодіжну партію, які також активно намагаються виправдати російську федерацію, виступають за заборону надання Україні військової допомоги та підтримувати рф в Європарламенті.
Голова партії Р.Фіцо неодноразово проводив зустрічі з представниками Держдуми РФ. На зустрічічах часто обговорюють про нову якість російсько-словацьких відносин, які за останній період послабилися та не відповідали баченню партії SMER – (Соціал-демократія) про дружні і взаємовигідні відносини між SMER та російською політичною партією «Єдина Росія», продовжують обмінюватися інформацією з Робертом Фітцем про поточну політичну ситуацію.
Також, представники партії виступають за вихід Словаччини з НАТО та відмову від постачання військової допомого Україні. 
Чинний уряд Словаччини та Президент засудили збройну агресію рф та надають всебічну підтримку Україні. 


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.